Dobrodošao Gost ( Prijavi Se | Registracija )
![]() ![]() |
25 July 2010, 09:32 PM
|
|
|
Istaknuti aktivista ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postovi: 229 Registrovan/a: 7-February 10 Od: Beograd Korisnik br: 71.190 |
)
Video: 480x576 25fps Audio: MPEG 192kbps 48KHz Stereo evo jos jednog muzickog kanala koji nudi jako kvalitetnu narodnu muziku, spotove i video materijale koji se ne mogu naci nigde , pa evo ako hocete snimicu neki dan pa uploadovati.. slika je i na papiru i ovako odlicna , protok videa je 3.5mbps pa jedan spot u proseku zauzima 80mb sa 192kbps audio materijala naravno ne komresovan, bez ikakvih gubitaka.. zvuk takodje... sto se tice TVrip materijala , nije profesionalni spot vec ima poruke znak i jos nesto na ekranu sto za neke nije lepo za gledanje , dok opet mozda neki vise vole da malo citaju porukice pa mozda i nadju nesto zanimljivo tamo (IMG:) ali u svakom slucaju se to tesko nalazi i sa reklamama, a kamoli bez a za muzicke fanove ce itekako znaciti videti svog omiljenog pevaca pre 20godina ili nesto novijeg datuma u drugom okruzenju. evo pripremio sam par spota cisto da krene tema BN Music Compilation [Season 2010] No. 1 1. Šaban Šaulić - Pomozi Mi Druže, Pomozi Mi Brate 2. Kemal Malovčić(BN Studio) - Snežana 3. Snežana Đurišić - Kleo Se, Kleo 1. Šaban Šaulić - Pomozi Mi Druže, Pomozi Mi Brate CODE 2. Kemal Malovčić(BN Studio) - Snežana CODE 3. Snežana Đurišić - Kleo Se, Kleo CODE to je to za sad , bice uskoro jos , ako vam se svidja naravno , uzivajte |
|
|
|
31 July 2010, 07:07 PM
|
|
|
Građanin Grupa: Members Postovi: 8 Registrovan/a: 20-February 09 Korisnik br: 50.304 |
ee..hvala puno..samo tako nastavi..imam i ja bn music pa možete i od mene očekvati koji spot
|
|
|
|
01 August 2010, 12:16 AM
|
|
|
Istaknuti aktivista ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postovi: 229 Registrovan/a: 7-February 10 Od: Beograd Korisnik br: 71.190 |
pomoc je uvek dobrodosla , slobodno postavljaj da vidimo samo da ne postavljamo iste. Ali ako imas BN Music na cable sistemu i ako snimas preko analognog TV tjunera onda se ne moras muciti jer je tu previse gubitka, ako imas SAT tjuner ali bez Hardwerske podrske opet ce biti gubitka u slici i zvuku koji ce ici preko Line-in ulaza ali ce biti pristojni snimci, ako imas DVB tjuner sa Hard podrskom onda mozes i da me odmenis (IMG:) nije mi jos vreme za penziju al na mladjima svet ostaje
|
|
|
|
02 August 2010, 10:25 AM
|
|
|
Građanin Grupa: Members Postovi: 8 Registrovan/a: 20-February 09 Korisnik br: 50.304 |
imam TV kartu i kablovsku, a bn music mi je inače program sa najboljim signalom i tonom
|
|
|
|
02 August 2010, 11:50 PM
|
|
|
Postavi par spotova a mozes i vise , ne moze da skodi, samo da koristi .. . da vidimo kako to izgleda
preko tog analognog i kablovske iako je najbolji ne moze biti ni priblizno dobar kvalitet slike i zvuka kao sto su ovi moji snimci jer oni su 99% identicni onim koji se emituju na satelit bez ikakvih gubitaka . . ali to nije razlog da ne postavljas , posto na ovom forumu ima dosta HQ muzike , neka budu i HQ spotovi , a posto ima nekih koji mozda stede prostor i ne vole HQ tvoji snimci ce im odgovarati. ocekujemo od tebe angazovanje na ovaj forum i na ovu temu. pozdrav |
|
|
|
05 August 2010, 02:25 PM
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Tekstovna Verzija | Datum i Vreme: 08 09 2010 - 11:14 PM |
MP3 Music Yugoslavia
© 1999 - 2010
|
||