Dobrodošao Gost ( Prijavi Se | Registracija )
![]() ![]() |
11 March 2009, 10:37 PM
|
|
|
Sekretar ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postovi: 451 Registrovan/a: 20-November 08 Od: vojvodina Korisnik br: 37.692 |
Svatovske pesme 01
Angel Dimov - Dva prstena Anica - Svadba ce da bude Asim Brkan - Najlepsu haljinu veceras obuci B. Bojic - Toci vina oce stari B. Ivanisevic - Docekaj mi majko svate Beki Bekic - Nek mladence sreca prati Bikinjac - Svadbarska himna Biljana Jevtic - U nedelju veridba je nasa Biserka Misic - Danas je tvojoj cerki svadben dan Boja Vasic - Svadba Bora Drljaca - Kume izgori ti kesa Bora Drljaca - Prijo moja kako cemo Bora Drljaca - Srecan brak Bora Drljaca - Verenica Borislav - Resio sam majku poslusati Bosa i Rade - Kud da idem Smederevac - Ti si knjiga pisana za mene Dragana Mirkovic - Sanjala sam nase vencanje Kanarinac - Svadba Dusica Bilkic - Vencanje ce nase sutra biti Dusko Kostic - Hocu babo da se zenim Dusko Petrovic - Svadba nek se cuje Era Ojdanic - Ozenjen sam kao momak zivim Era Ojdanic - Zavoleces snaju majko CODE Links checked on 25/03/09 by link checker bot |
|
|
|
11 March 2009, 10:38 PM
|
|
|
Sekretar ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postovi: 451 Registrovan/a: 20-November 08 Od: vojvodina Korisnik br: 37.692 |
Svatovske pesme 02
Goca Lazarevic - Svilen konac Goca Stojicevic - Zapevajte svati Goca Stojicevic - Dragi mi se zeni Ifce - Kumovi , kumovi Indira Radic - Sto godina srece Ismet Krcic - Sestra mi je porucila Ivan - Dosao sam da te zenim Jasar Ahmedovski - Kad odrastem zenicu te Jasar Ahmedovski - Pobegla je cerka Joca Stevanovic - Momacko vece Jovan Stankovic - Mladozenja K. Spasovski - Ozeni me mamo Kalimero - Cik prijo , cik Kanarinac - Svadba Kemal - Pitao sam je bi li se udala Kemal - Pripala si meni Kiki - Vencanice moja Lepa Lukic - Evo moje svadbe Lepa Lukic - Udajem se sutra Ljilja Vasic - Danas mi se brat zeni Ljuba Alicic - Budi spremna dolazim po tebe Ljuba Alicic - Kupi majko vencanicu Ljuba Alicic - Neka kum lumpuje Ljuba Alicic - Udaje se Fata Ljuba Nedeljkovic - Ozeni se sumadinac Ljubisa Krstic - Udaje se cerka moja Ljubo Keselj - Srecno stari druze Ljubomir Djurovic - Djevere cuvaj mladu Ljubomir Djurovic - Sestra mi je porucila CODE
|
|
|
|
11 March 2009, 10:39 PM
|
|
|
Svadbarske pesme 03
Ljubomir Djurovic - Svat do svata , kum do kuma M. Todorovic - Najbolji mladenci Marina Zivkovic - Reci , reci da Marinko Rokvic - Tu lepotu jednom majka radja Marta Savic - Doslo vreme da kazemo da Mica & Gorana - Vodicu te na vencanje Mica Trandofilovic - Pozdrav kumovima Milan Babic - Jesen prodje Milance Radosavljevic - Ona je majko isprosena Mile Brkic - Vencajmo se tajno Milos Bojanic - Ceri moja mila Milos Bojanic - Momacko vece Mirko Milan - Svadba je Miroslav Maric Maki - Evo kuma Miroslav Radovanovic - Ti si zena mog zivota Miso Kovac - Odvescu te na vencanje Mitar Miric - Ja se zenim drugovi Mitar Miric - Nasao sam pravu Mitar Miric - Ne moze nam niko nista Mladen Tomic - Po tebe cu sutra doci Momcilo Stanojevic - Kumovo kolo Muharem Serbezovski - Za vencanim stolom Nada Topcagic - Tvome ocu ja cu biti snaja Nedeljko Bilkic - Okiceni svatovi Nervozni Postar - Srecno mladenci Nervozni Postar - Zenim se Nino - Ziveli prijatelji Rade & Vesna - Kolo poklon mladencima Rade Jorovic - Danas mi se surak zeni Rade Lackovic - Ozeni se sine Rade Lackovic - Vencanica Radmila Mihajlovic - Svadben venac Radomir Mirkovic - Nas trojicu majka ima Rajko Jovicic - Danas zenim sina Saban Saulic - Na njenom vencanju Saban Saulic - Ne placi dobri domacine Saveta Jovanovic - Dodji brate da docekas svate CODE
|
|
|
|
11 March 2009, 10:40 PM
|
|
|
Svadbene pesme 04
Saban Saulic - Svadbarska pesma Saban Saulic - Ziveli Savo Radusinovic - Zapevaj danas majko Serif Konjevic - Bela vencanica Serif Konjevic - Srecno svima Sladjana Kosutic - Mladozenja kad poljubi Slavisa Vujic - Sumadijski mladozenja Slavko Petrovic - Danas majko zenis sina Slavko Petrovic - Zeni deda unuka Snezana & Angel - Svadba muska Snezana Djurisic - Udajem se ja Srecko Jovovic - Ozeni se brate moj Suzana Jovanovic - Spremi mi majko darove Svadbarska - Resih da se zenim Svadbarska - Ustaj sine ustaj rano moja Sveta Pajic - Svadba Svetlana Ceca Jungic - Suza na vencanju Svilen Konac - Svatovska posalica T Dj Medosevac - U nedelju dolazim po tebe Urcinac - Jesen dodje Vasilija Radojcic - Nek toce vino svatovi nasi Vasilija Radojcic - Svekrvo bre Vasilija Radojcic - Veseli se kucni domacine Vera Matovic - Ja prezime hocu tvoje Vera Matovic - Okitite sve svatove Zika Ivkovic - Po selu se prica Zoran Jovanovic - Svadba Zoran Jovanovic - Visok bagrem Zoran Kalezic - Dodji sine pa se zeni Zoran Nikolic - Sto me majko mladog zenis Zorica Brunclik - Svadba je Zorica Brunclik - Povedi me na vencanje Zorica Brunclik - Prenesi me preko praga Zorica Markovic - Svadba najbolja Zorica Markovic - U nedelju veridba je nasa Zvonko Markovic - Srecno ti vencanje sejo mila CODE
|
|
|
|
11 March 2009, 10:41 PM
|
|
|
Deca
Dragan Pantic Smederevac - Majkin sin sam ja Dragan Pantic Smederevac - Nas trojicu majka ima Dragana Mirkovic - Mamina i Tatina Dzevad Salkovic - Rodi mi draga sina Jasar Ahmedovski - Luduj sine samo nek si ziv Joca Stevanovic - Prvenac Joca Stevanovic - Tatina cerka Kemal Malovcic - Cuvaj draga nasu cerku Kemal Malovcic - Pomiluj draga cerku Lepa Lukic - Kceri moja milija od zlata Lepa Lukic - Sine moj Ljuba Alicic - Ja se vracam svome ocu i majci Ljuba Alicic - Mili sine Ljuba Alicic - Musko mi se rodilo Ljuba Alicic - Nebih dao dete svoje Ljuba Alicic - Pozdravi mi Majku Ljuba Alicic - Znas li oce majka gde je Ljubo Keselj - Ja vragolan i moj deda Ljubo Keselj - Nisi sejo list bez gore M. Rodic - Rodi mi draga cerku Marinko Rokvic - Zivis samnom u mislima majko Merima Njegomir - Mezimica Milan Babic - Otac i sin Milance Radosavljevic - Ispred skole cekacu te sine Milance Radosavljevic - Pozdravi draga sina Mile Nikolic - Tatina cerko jedina Mirjana Barjaktarevic - Odavno si otisao sine Muharem Serbezovski - Sine moj Nedeljko Bajic - Naslednik Nedzad Salkovic - Kad se smejes mila kceri Nino - Ti si cerko tatin sin Novica Negovanovic - Ponosim se tobom sine Novica Urosevic - Ustaj sine majka zove Saban Saulic - Sine , sine Safet Cimirotic - Pisi sine pisi majci Sida Markovic - Mamino prvace Slavica Miksic - Sreca je sine igracka skupa Slavica Petrovic - Mesto sina cerku sam rodila Snezana Djurisic - Budi najbolji djak Trajan Todorovic - Dodji sine majka zove Vera Nesic - Cerka jedinica Zaklina Ilic - Sin CODE
|
|
|
|
16 March 2009, 11:50 AM
|
|
|
jos malo familijarne pesme
Dragan Todorovic - Sumari Dragan Todorovic - Teco , teco Joca Stevanovic - Stric Lola - Svastika i zet Mica Teofilovic - Pevaj ujko Milan Babic - Roditeljska zdravica Moravac - Nema prijatelja kao roditelja Moravac - Tetka Morana - Prvi pijan drugi lud Ostavljeni Krajisnici - Strina Rade Petrovic - Moja familija Rajko Tomic - Cetiri babe Slavica Milanovic - Teta Smederevac - Prava familija Zica Markovic - Prija Roki - Stric Zoran Jankovic - Otac moj CODE Rade Jorovic - Djedo CODE
|
|
|
|
01 June 2009, 08:11 PM
|
|
|
dali neko zna nazive pesme za krstenje
|
|
|
|
13 June 2009, 08:49 PM
|
|
|
nesto sam skupio sam mozda ce nekome zatrebati kao sto su meni trebali pre par dana
Pesme za Krstenje Dragan Todorovic - Hajde kume da krstimo dete Dragan Todorovic - Krstenje Dragoljub Djordjevic Sarbanac - Hajde kume Dzimi - Krstenica Joca Kocic - Krstenje Marija Jovic - Danas je dan mog krstenja Mile Nikolic - Srecno ti krstenje Raca Radojicic - Nek ti je srecno krstenje Smilja Andjelkovic - Nek ti je srecno krstenje Zorica Minic - Krstenje CODE
|
|
|
|
08 July 2009, 08:40 PM
|
|
|
Svadba 05
Ana Bekuta - Kumina pesma Angel Dimov - Ziv nam bio domacine Anica Jocic - Stara majka kolo vodi Anica Milenkovic - Udacu se oce ja Bebinac - Mladencima nek je srecno Beki Bekic - Doslo vreme da udajem cerku Bikinjac - Dve burme Biljana Jevtic - Nevestino kolo Bora Bojic - Toci vino oce stari Bora Drljaca - Svadba Boris Lazovic - Domacinska svadba Branimir Mlinar - Svadbena Branka Rucnov - Povedi me na vencanje Branko Spasojevic - Svadba Cvijetin Nikic - Svadba najbolja u kraju Djordje Djordjevic Pilos - Svadba Dragan Kojic Keba - Svadbarsko kolo Dragan Miladinovic Cuki - Pomozi mi Boze Dragana Mirkovic - Kolo srece Dragana Mirkovic - Mamina i tatina Dragoljub Ivkovic - Momacko vece Duet Stevanovic - Danas je vencanje nase Dule Rakic - Kad svatovi jabuku obore Dusica Bilkic - Prosidba Dzevad Ibrahimagic - Zeni me majko Dzevad Ibrahimagic - Zeni se brate ove jeseni Era Ojdanic - Kakav otac takav sin Ferid Avdic - Svadba Gordana Lazarevic - Jesen stize moj dragane Grubic & Urosevic - Povedi kolo Miloje CODE
|
|
|
|
27 July 2009, 09:54 AM
|
|
|
Svadba 06
Gvozden Radicevic - Danas mi se draga udaje Gvozden Radicevic - Zapevaj samnom majko Ipce - Danas je svadba Janko Glisic - Svadbeni se venac vije Janko Glisic - Svati nek je vode Janko Glisic - Zenicu se pa sta bude Jasmin Muharemovic - Ko te prevari pa se ozeni Jasmin Muharemovic - Nevidjena svadba Jasna Kocijasevic - Zakazi datum vencanja naseg Jevtic Milovan - Uzmi snajka u desnicu sito Jovan Stankovic - Mladozenja Kemal Malovcic - Hoce za ruku unuce da vode Kemal Malovcic - Ozeni me babo Lazar Milakovic - Svadbarska pesma Lepa Lukic - Resila sam da se udam Licanin - Kec kec keceljica Licko - Domacine srecno ti veselje Ljiljana Stojanovic - Maramica svilena Ljubisa Cvejic - 20 godina cekala Ljubo Keselj & Sena Ordagic - Vencanje je sutra Ljupce Pantic Zoka - Svadbarska pesma Meho Hrstic - Danas majko ja ti prosim snahu Mica Panic - Svadba Miladin Ilic - U nedelju svadba Milan Babic - Jesen dodje ja se ne ozenih Milan Kosmajac - Milan kada svira Milan Matejic - Moja tasta prica svasta Milan Stanisic - Svekrva si radosna ces biti Milena Petrovic - Ja sam danas srecna majka Milena Plavsic - Prihvati me u svoj dom CODE
|
|
|
|
24 August 2009, 04:33 AM
|
|
|
Svadbene 07
Milenko Zivkovic - Ostavljam sve za ljubav Milenko Zivkovic - Znas li luce gde me srce vuce Mileta Markovic - Sedam dana do vencanja Milivoje Karaklajic - Srecna ti svadba brate Milorad Ivanovic - Kako je u novom domu Miodrag Jakovljevic - Pamtice se nasa svadba Mirko Milan - Svadba je Miroslav Maric Maki - Evo kuma Misko Pavic - Na kapiji venac od brsljana Mladen & Milena - Ti me prosis dragi Mlade Tomic - Stari otac svadbu sprema Mosa Savic - Veseli se stari oce Nada Topcagic - Luda svadba Nikica Djekovic - Ona je kod mene Rade Lackovic - Ozeni se sine Rade Petrovic - Svadba Radmila Misic - Samo se ti zeni Radojko Stojkovic - Srecno ti vencanje Saban Saulic - Kume , brate Sasa Nedeljkovic - Zeni se ne cekaj Saska Karan - Skidaj mlada veo Seki Stanculovic - Zenim te na djurdjevdan Selim Sivic - Svud se hvali kakvog sina ima Sena Ordagic - Osvanuo dan vencanja Serdjo - Dodje vreme da se zenim Zoran Starcevic Stari - Svadba Zorica Markovic - Svadbeno veselje Zorica Minic - Obukla sam vencanicu CODE
|
|
|
|
02 October 2009, 06:55 AM
|
|
|
Svadbena 08
Bosa Ovuka i Rade Bogicevic - Svatovi se okupili Braca Dmitrovic - Nas dva brata nezenjeni Braca Dmitrovic i Boban Voz - Svekrva i snajka Mica Teofilovic - Od tetke i tece Milivoje Karaklajic - Srecna ti svadba brate Milorad Stanojevic Mica - Udaje se moja komsinica Milutin Jevtic - Ozeni me majko Milutin Jevtic - Popio sam zenino prstenje Nikica Djekovic - Da da zenim se Nikica Djekovic - Moja mala moj seceru Nikica Djekovic - Teraju me da se zenim Sestre Jovic - Nas dve sestre lepotice Srecko Cosic - Svadba najbolja Stanko Sadulovic - Svadba Stevo Jovic - Svadba Svadbena sandala Svetlana Arsic & Cune Gojkovic - Kad u jesen Sviraju pale i meneka Tamara - Svatovka Vasilija Radojcic - Cik dragi zagrli me Vera Matovic - Svadba cudo Vera Nesic - Cerka jedinica Vera Nesic - Razvilo se kolo Verica Serifovic - Ova svadba mora da se pamti Veroljub Grujic - Nas domacin zeni sina Virinac - Doslo vreme da se kum izuva Vladimir Drca - Svadba Zaklina Ilic - Mamina lepojka Zika Nikolic - Svadbarsko veselje Zivota Jovanovic - Verenicki dani Ziza Ivanovic - Zeni nam se sine Zlatko Nesic - Najlepsa svadba CODE
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Tekstovna Verzija | Datum i Vreme: 08 09 2010 - 11:25 PM |
MP3 Music Yugoslavia
© 1999 - 2010
|
||